Advertisement

Main Ad

Σπιτικό Παγωτό Μάνγκο με Λευκή Σοκολάτα: Μόνο με 3 υλικά

Περιγραφή φωτογραφίας

 


Αναζητάτε ένα δροσερό, υγιεινό γλυκό χωρίς ζάχαρη για τις ζεστές μέρες; Αυτή η συνταγή για παγωτό μάνγκο είναι η τέλεια επιλογή. Με μόνο τρία βασικά υλικά, μπορείτε να φτιάξετε ένα σπιτικό παγωτό ξυλάκι με κρεμώδη υφή και τραγανή επικάλυψη σοκολάτας.


Υλικά

  • 1 ώριμο μάνγκο

  • 120 ml κρέμα καρύδας

  • Περίπου 300 γρ. λευκή σοκολάτα χωρίς ζάχαρη (λιωμένη)


Εκτέλεση

  1. Πολτοποιήστε το μάνγκο: Κόψτε το ώριμο μάνγκο και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με την κρέμα καρύδας. Χτυπήστε τα μέχρι να δημιουργηθεί ένα λείο και ομοιογενές μείγμα.

  2. Παγώστε τα παγωτά: Ρίξτε το μείγμα σε καλούπια σιλικόνης για παγωτά και τοποθετήστε τα ξυλάκια. Βάλτε τα στην κατάψυξη και αφήστε τα μέχρι να σφίξουν εντελώς.

  3. Επικαλύψτε με σοκολάτα: Μόλις το παγωτό είναι έτοιμο, βουτήξτε το στη λιωμένη λευκή σοκολάτα χωρίς ζάχαρη. Αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και να δημιουργήσει μια τραγανή κρούστα.

Απολαύστε ένα φρουτένιο παγωτό με εξωτική γεύση, που είναι ιδανικό για παιδιά και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Περιγραφή φωτογραφίας
Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια