Advertisement

Main Ad

Συνταγή για τραγανά spring rolls με λαχανικά

Περιγραφή φωτογραφίας


 Υλικά (για 4 άτομα):

8 φύλλα για spring rolls (ή φύλλο κρούστας)

1 καρότο (τριμμένο)

1 κόκκινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)

1 μικρό κολοκύθι (τριμμένο)

1/2 φλιτζάνι λάχανο (ψιλοκομμένο)

2 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)

2 κουταλιές της σούπας σόγια σος

1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο

Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Γλυκόξινη σάλτσα ή σάλτσα σόγιας για το σερβίρισμα


Εκτέλεση:


1. Ετοιμασία λαχανικών:


Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζέστανε το σησαμέλαιο και σοτάρισε όλα τα λαχανικά για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.


Πρόσθεσε τη σόγια σος και ανακάτεψε. Άφησε το μείγμα να κρυώσει.


2. Γέμισμα φύλλων:


Τοποθέτησε ένα φύλλο για spring roll σε καθαρή επιφάνεια.


Βάλε μια κουταλιά από τη γέμιση λαχανικών στο κέντρο.


Δίπλωσε τις άκρες προς τα μέσα και τύλιξε σφιχτά σε ρολό. Επανάλαβε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα.


3. Τηγάνισμα:


Ζέστανε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τηγάνισε τα spring rolls για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να γίνουν χρυσαφένια και τραγανά.


4. Σερβίρισμα:


Σέρβιρε ζεστά με γλυκόξινη σάλτσα ή σάλτσα σόγιας.


Απλό, τραγανό και απόλυτα απολαυστικό ορεκτικό!


Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!


Περιγραφή φωτογραφίας
Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια