Advertisement

Main Ad

Συνταγή για Τρουφάκια Πορτοκαλιού με 3 Υλικά

Περιγραφή φωτογραφίας


 Υλικά:

200 γρ. μπισκότα τύπου digestive ή πτι μπερ

100 γρ. χυμός πορτοκαλιού (φρεσκοστυμμένος)

200 γρ. σοκολάτα (μαύρη ή γάλακτος), λιωμένη


Εκτέλεση:

1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε σκόνη με ένα μπλέντερ ή τα σπάμε με τα χέρια.

2. Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε καλά.

3. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.

4. Ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα στο μείγμα μπισκότου-πορτοκαλιού και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές.

5. Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

6. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να σφίξουν.


Extra Tips:

Μπορούμε να τα καλύψουμε με κακάο, τριμμένο φιστίκι, ινδοκάρυδο ή ξύσμα πορτοκαλιού.

Αν το μείγμα είναι πολύ στεγνό, προσθέτουμε λίγο ακόμα χυμό πορτοκαλιού.


Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Περιγραφή φωτογραφίας
Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια