
Υλικά:
• 200 γρ. μπισκότα τύπου digestive ή πτι μπερ
• 100 γρ. χυμός πορτοκαλιού (φρεσκοστυμμένος)
• 200 γρ. σοκολάτα (μαύρη ή γάλακτος), λιωμένη
Εκτέλεση:
1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε σκόνη με ένα μπλέντερ ή τα σπάμε με τα χέρια.
2. Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε καλά.
3. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.
4. Ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα στο μείγμα μπισκότου-πορτοκαλιού και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές.
5. Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
6. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να σφίξουν.
Extra Tips:
• Μπορούμε να τα καλύψουμε με κακάο, τριμμένο φιστίκι, ινδοκάρυδο ή ξύσμα πορτοκαλιού.
• Αν το μείγμα είναι πολύ στεγνό, προσθέτουμε λίγο ακόμα χυμό πορτοκαλιού.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

0 Σχόλια