Advertisement

Main Ad

Εύκολες τυροκροκέτες με λίγα υλικά!

Περιγραφή φωτογραφίας


 Υλικά:

200 γρ. φέτα (ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας)

1 αυγό

1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)

Λάδι για τηγάνισμα


Εκτέλεση:


1. Ετοιμάζεις τη γέμιση:

Σε ένα μπολ, τρίψε τη φέτα και ανακάτεψε την με το αυγό, τη φρυγανιά, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Αν η ζύμη είναι πολύ υγρή, μπορείς να προσθέσεις λίγο επιπλέον φρυγανιά.


2. Πλάθεις τις κροκέτες:

Πλάσε μικρές μπαλίτσες ή μπαρέτες από τη ζύμη και τοποθέτησέ τις σε πιάτο.


3. Τηγανίζεις:

Ζέστανε λάδι σε τηγάνι και τηγάνισε τις κροκέτες για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.


Βάλε τις σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν το λάδι.


4. Σερβίρεις:

Σερβίρισε τις τυροκροκέτες ζεστές, συνοδευμένες με σάλτσα ντομάτας ή γιαούρτι.


Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!



Περιγραφή φωτογραφίας
Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια