
Υλικά:
• 200 γρ. φέτα (ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας)
• 1 αυγό
• 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
• 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• Αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)
• Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
1. Ετοιμάζεις τη γέμιση:
• Σε ένα μπολ, τρίψε τη φέτα και ανακάτεψε την με το αυγό, τη φρυγανιά, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Αν η ζύμη είναι πολύ υγρή, μπορείς να προσθέσεις λίγο επιπλέον φρυγανιά.
2. Πλάθεις τις κροκέτες:
• Πλάσε μικρές μπαλίτσες ή μπαρέτες από τη ζύμη και τοποθέτησέ τις σε πιάτο.
3. Τηγανίζεις:
• Ζέστανε λάδι σε τηγάνι και τηγάνισε τις κροκέτες για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
• Βάλε τις σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν το λάδι.
4. Σερβίρεις:
• Σερβίρισε τις τυροκροκέτες ζεστές, συνοδευμένες με σάλτσα ντομάτας ή γιαούρτι.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

0 Σχόλια