
Υλικά:
• 3 ώριμες μπανάνες
• 2 αυγά
• 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 100 γρ. ζάχαρη (προαιρετικά, αν οι μπανάνες είναι πολύ ώριμες)
Εκτέλεση:
1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 180°C και βουτύρωσε μια φόρμα για κέικ.
2. Λιώσε τις μπανάνες σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.
3. Πρόσθεσε τα αυγά και ανακάτεψε καλά.
4. Ρίξε σιγά-σιγά το αλεύρι και τη ζάχαρη (αν χρησιμοποιήσεις) και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
5. Μετέφερε το μείγμα στη φόρμα και ψήσε για 30-40 λεπτά, μέχρι να βγαίνει καθαρή μια οδοντογλυφίδα όταν τη βυθίζεις στο κέντρο.
6. Άφησε να κρυώσει πριν το κόψεις και σερβίρεις.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου
0 Σχόλια