
Υλικά:
• 500 γρ. φέτα
• 4 αυγά
• 200 γρ. γιαούρτι (πλήρες ή στραγγιστό)
Εκτέλεση:
1. Προθέρμανση φούρνου: Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
2. Ανακάτεμα:
Σε ένα μπολ, θρυμματίζουμε τη φέτα και προσθέτουμε τα αυγά και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
3. Ψήσιμο:
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί ή πυρίμαχο σκεύος.
4. Ψήσιμο:
Ψήνουμε για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα στην επιφάνεια.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου
0 Σχόλια