
• 1 φλιτζάνι αλεύρι (ή αλεύρι για κέικ)
• 1 φλιτζάνι γιαούρτι (ή 1 φλιτζάνι γιαούρτι 2% για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα)
• 1 φλιτζάνι ζάχαρη
Εκτέλεση:
1. Προετοιμάζεις το μείγμα:
• Σε ένα μπολ, ανακάτεψε το γιαούρτι και τη ζάχαρη.
• Πρόσθεσε το αλεύρι και ανακάτεψε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη.
2. Ψήνεις το κέικ:
• Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180°C.
• Ρίχνεις το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνεις για 25-30 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρό το μαχαίρι όταν το βυθίσεις στο κέντρο του κέικ.
3. Σερβίρεις:
• Άφησε το κέικ να κρυώσει πριν το κόψεις και το σερβίρεις.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου
0 Σχόλια