Advertisement

Main Ad

Συνταγή για τις πιο νόστιμες γαρίδες σαγανάκι!

Περιγραφή φωτογραφίας

Υλικά: • 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες (κρατάμε το κεφάλι αν θέλουμε) • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες • 400 γρ. ντομάτες κονκασέ • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη • Αλάτι και πιπέρι • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη • 100 γρ. φέτα, κομμένη σε κυβάκια • 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί (προαιρετικά) • Φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα) Εκτέλεση: 1. Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σόταρε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. 2. Πρόσθεσε τις γαρίδες και σόταρε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα. Αν χρησιμοποιείς κρασί, πρόσθεσέ το τώρα και άφησε το να εξατμιστεί. 3. Ρίξε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Μαγείρεψε τη σάλτσα για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. 4. Πρόσθεσε τη φέτα και άφησε το φαγητό να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά μέχρι να λιώσει ελαφρώς το τυρί. 5. Σέρβιρε ζεστό, πασπαλίζοντας με μαϊντανό. Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Περιγραφή φωτογραφίας
Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια