
Υλικά: • 1 κολοκύθι τριμμένο • 1 καρότο τριμμένο • 1 πατάτα τριμμένη • 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο • 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη • 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη • 1 αυγό • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο • Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση 1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 180°C και στρώσε ένα ταψί με λαδόκολλα. 2. Στύψε το κολοκύθι και την πατάτα καλά για να φύγουν τα περιττά υγρά. 3. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε όλα τα λαχανικά μαζί με τη φρυγανιά, το αυγό, το ελαιόλαδο, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι. 4. Πλάσε το μείγμα σε μικρά μπιφτέκια και τοποθέτησέ τα στο ταψί. 5. Ψήσε για περίπου 20-25 λεπτά, γυρίζοντας τα μπιφτέκια στη μέση του χρόνου, μέχρι να ροδίσουν.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου
0 Σχόλια