Advertisement

Main Ad

Σοκολατένια Τρούφα με 3 Υλικά

Περιγραφή φωτογραφίας


 

Υλικά (για περίπου 15-20 τρούφες):

  • 200 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)
  • 3-4 κ.σ. κακάο

Εκτέλεση:

  1. Προετοιμασία μπισκότων:

    • Θρυμμάτισε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομμάτια. Μπορείς να τα βάλεις σε σακούλα και να τα σπάσεις με έναν πλάστη ή να τα χτυπήσεις στο μούλτι.
  2. Ανακάτεμα:

    • Σε ένα μπολ, ρίξε τα θρυμματισμένα μπισκότα, το ζαχαρούχο γάλα και το κακάο. Ανακάτεψε καλά μέχρι να έχεις ένα ομοιόμορφο και ελαφρώς σφιχτό μείγμα.
  3. Πλάσιμο:

    • Πάρε μικρές ποσότητες από το μείγμα και πλάσε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού. Αν το μείγμα κολλάει στα χέρια, μπορείς να τα βρέξεις ελαφρώς με νερό.
  4. Επικάλυψη (προαιρετικό):

    • Αν θέλεις, μπορείς να τα κυλήσεις σε τρούφα σοκολάτας, κακάο, ινδοκάρυδο ή ψιλοκομμένα καρύδια.
  5. Ψύξη:

    • Βάλε τις τρούφες στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τις σερβίρεις, ώστε να σφίξουν.


Έτοιμες! Εύκολες, γρήγορες και λαχταριστές! Καλή απόλαυση! 

Περιγραφή φωτογραφίας
Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια