Advertisement

Main Ad

Συνταγή για Ρολά με Καπνιστό Σολομό, Αβοκάντο και Τυρί Κρέμα

Περιγραφή φωτογραφίας

Υλικά

4 μεγάλες τορτίγιες ή πίτες για wraps

200 γρ. καπνιστό σολομό σε φέτες

1 αβοκάντο ώριμο, κομμένο σε λεπτές φέτες

200 γρ. τυρί κρέμα (π.χ. Philadelphia)

1/2 λεμόνι (χυμός)

1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος (ή σχοινόπρασο)

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1 χούφτα φρέσκα φύλλα ρόκας ή baby σπανάκι


Εκτέλεση


1. Προετοιμασία Τυριού Κρέμα


Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το τυρί κρέμα με τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.


2. Συναρμολόγηση Ρολών


Απλώστε μια λεπτή στρώση από το μείγμα τυριού κρέμα πάνω σε κάθε τορτίγια.


Τοποθετήστε τις φέτες καπνιστού σολομού πάνω από το τυρί κρέμα.


Προσθέστε φέτες αβοκάντο και λίγα φύλλα ρόκας ή σπανακιού.


3. Τύλιγμα


Τυλίξτε την τορτίγια σφιχτά σε ρολό. Αν χρειάζεται, στερεώστε την με οδοντογλυφίδες για να μην ανοίξει.


4. Κόψιμο


Κόψτε τα ρολά σε φέτες 2-3 εκατοστών για να γίνουν μικρές μπουκίτσες.


5. Σερβίρισμα


Τοποθετήστε τα ρολά σε πιατέλα και σερβίρετε ως ορεκτικό ή ελαφρύ σνακ.


Συμβουλή: Αν θέλετε περισσότερη φρεσκάδα, προσθέστε λίγες λεπτές φέτες αγγουριού ή χυμό από λάιμ.


Καλή απόλαυση!


Περιγραφή φωτογραφίας
Κοινοποίησε τη άρθρο στους φίλους σου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια